Veckoplan v. 44

Här har vi veckans, liiite sena, menyförslag!

thCAMPNDH2

Onsdag – Hemmabakta börek med spicy potatis- och ricottafyllning. De sververar vi med sallad och en god, vitlökig dipsås.

Torsdag- Chilispäckad laxpasta med saffran och aromasvamp

Fredag – Hemlig trerättersmiddag… David, Elin och baby Edith kommer på middag, så det blir också första gången jag ska ge mig på att laga barnversion av maten vi äter.

Lördag – Ska vi på Halloweenfest! Grundar med Tanja’s Lasagne så blir kvällen bra och inte alltför tokig.

Söndag – Om det inte blir för kallt sticker vi ut i skogen på gåtur. Bakar pinnebröd över en brasa, med medhavda dubbelmackor med Snøfrisk och avocado. Och obligatorisk varm choklad gjord på vit choklad och lite chili!

English:

Here’s the sliiiightly tardy weekly dinner plan!

Wednesday – Homemade börek with spicy potato- and ricottafilling, served with salad and garlic dip.

Thursday – Salmon pasta with loads of chili, saffron and aroma mushrooms.

Friday – Secret three course dinner… David, Elin and their baby Edith are coming over for dinner, so I’m also making the baby food version of what we’re eating! There’s a first for everything.

Saturday – As we’re goin to a Hallowen party, we need to cover our backs with some Tanja’s Lasagna so the night doesn’t spiral out of control.

Sunday – If it’s not too cold out we’re going out in the forrest outside of Oslo for a small hike. So we’ll bake bread-on-a-stick over open fire, and nibble on Snøfrisk (a norwegian goat milk cream cheese) and avocado sandwhiches. And of course hot chocolate made from white chocolate with a tad of chili!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s