17. maibilder

Här kommer flera bilder från 17. mai, tack vare Chris och Diana som varit snälla nog att låta mig stjäla och redigera ett gäng av bilderna de tog.

Bild

Tavlan på väggen över bordet målade jag i julklapp till Espen för ett par år sedan. Men jag och Jarle var superhungriga och mer intresserade av maten…

Bild

…och till slut var vi fulltaliga och kunde hugga in!

Bild

Flotta bagardrottningen Louise hade gjort den här praktfulla tårtan.

Bild

Dagens hedersgäst tog inte upp stor plats med sina 3,5 månader i livet! David var stolt far och lät oss gosa och spela ukulele med sin lilltjej. Östrogennivån i rummet steg med många poäng…

Bild

…det gjorde också temperaturen. Vi måste ut i det fina vädret! Vi blev en internationell kvintett som gjorde staden i stil.

Bild

Diana och Rebecca löste världsproblem. Jag och Rebecca gick i samma klass i fyran för många herrans år sedan i Göteborg, och så plötsligt en dag dök hon upp på lindyhopen i Oslo. Liten värld!

Bild

Bild

På vägen hittade vi ett stycke Jan Richard.

_MG_8853

 

En snygg bakgata vid Blå, nära Akerselva.

_MG_8877

 

Utöver kvällen, efter timmar i parker och gatulängs, trillade vi in på Revolvers bakgård. Där var det full fräs och god stämning. Jag unnade mig en öl och stal mig en skäggig  kyss. Jackan är ett tjugokronorsfynd från vårt smultronställe av secondhandaffärer.

_MG_8883

 

Tyska Chris vet att varannan vatten är både bra och ekonomiskt. Vi lärde honom att säga ”kjempedigg” om saker, en norsk motsvarighet till typ ”skitcoolt”. Det var ganska skojigt där och då.

_MG_8922

 

Notera Richards snygga flugfiskeslips som han fick i present av Espen! Grabbarna Grud var i gott humör med vita blommor i knapphålet.

_MG_8886

 

 

Till slut gjorde solen och den långa dagen oss trötta och nöjda, och vi traskade hemåt. Det var en toppendag med hålligång och god mat  och ännu bättre människor. Detta får vi göra om om ett år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s