Ice, ice baby

Bild

Nu äntligen har det blivit sommar, och med besked! Vi satt och svettades under hela långa gårsdagen trots öppna fänster och fläktande händer. 

När det är så varmt ute, och speciellt när man dricker en öl eller två (eller tre eller fyra) på en dag som 17. mai, är det extra viktigt att dricka mycket vatten. Ett enkelt tips som vi använde oss av igår var att frysa in ballonger fyllda med vatten till stora runda isbitar. Inte bara är det supersnyggt – de smälter inte lika fort som många små. 

Vi fryste också in några som var precis lagom stora för ett whiskeyglas, så kunde den som ville ha sin Glenlivet on the rocks slippa få det alltför utvattnat. Och så ser det himla himla tufft ut också. 

Bild

När isbitarna är färdigfrusna är det bara att skölja ballongen i ljummet vatten så är det mycket lättare att klippa av ballongen. 

Nu ska jag springa iväg på Eurovisionvaka hos Sofie, men jag återkommer med bilder och recept från festfrukosten. Bland annat ett på världens godaste, saftigaste och mjukaste bröd, som tog ungefär 4 sekunder att laga och inte går att misslyckas med. Inte ens jag kunde döda degen! Ha en fin somarkväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s